Wij ontwikkelen slimme software
waarmee u tijd en geld kunt besparen
Zo voegen we rechtstreeks waarde toe aan uw bedrijf
Wij ontwikkelen slimme software waarmee u tijd en geld kunt besparen Zo voegen we rechtstreeks waarde toe aan uw bedrijf

Kom jij ons team versterken als afstudeerder?

Smart Industry Afstudeeropdracht(en)

Als Sieval Dedicated Solutions maken wij de oplossingen voor de interieurbranche van morgen. Met ons online platform decoloop® powered by WoonTotaal verbinden wij met innovatieve online oplossingen sinds 2002 meerdere leveranciers aan bijna 5000 woning- en projectinrichters in West-Europa.

Wij zijn dagelijks bezig onze decoloop® en WoonTotaal oplossingen te verbeteren en willen in het bestaande platform nu ook de eerste schakel in de bedrijfskolom integreren; de producent (atelier) en haar machines. In de huidige situatie komt de (order) data al wel binnen bij de producent. Maar moet menselijk handelen verder de productiemachines aansturen.

Met dit project willen wij ook deze stap in het proces automatiseren door het platform direct machines aan te laten sturen. Zo automatiseert het platform integraal het gehele proces en waardeketen van producent tot koper. Op deze manier zorgen decoloop® powered by WoonTotaal door de inzet van ICT niet alleen voor verbinding binnen de fabriek, maar ook tussen bedrijven onderling en tussen bedrijven en klanten.

Uiteindelijke visie

Onze uiteindelijke visie is dat we verschillende machines willen kunnen aansturen vanuit decoloop® powered by WoonTotaal en zo op termijn het volledige productieproces kunnen automatiseren. Het zou ateliers doen kunnen laten besluiten om stoffen te gaan printen en om nearsourcing weer terug naar Nederland te halen. Dit zou bevorderlijk zijn voor het milieu, levertijden, afhankelijkheden van het buitenland, stijging van lonen, et cetera).

Jouw opdracht

We moeten dus een interface maken zodat we vanuit de order uit WoonTotaal een koppeling krijgen naar verschillende machines binnen het atelier.

 • Er zal een interface gemaakt moeten worden om verschillende machines (hoogtemeter, snijmachine, lasermachine, tunnelmachine) van verschillende externe fabrikanten direct aan te sturen.
 • Los daarvan werken we met een “detectiestation” zodat we op basis van een HRES foto van de stof, stof eigenschappen kunnen identificeren vanuit een gevoed neuraal netwerk. Hiervoor zullen er algoritmes gemaakt worden voor de artificial intelligence.
 • Ook willen we een algoritme creëren zodat er badges verzameld kunnen worden van orders van de huidige dag. Door orders te verzamelen en in badges aan te bieden aan bijvoorbeeld een stoffen printer kan er met zo min mogelijk snijverlies zo snel mogelijk geproduceerd worden.

Bovenstaande functionaliteiten kunnen losstaande afstudeerprojecten zijn. Afhankelijk van de progressie van de huidige afstudeerder besluiten we eind december/ begin januari waar we aan gaan werken.

Over jou

Zoals gezegd ontwikkelt Sieval nieuwe innovatieve software binnen een specifieke branche. Los van technische kennis zal je je dus ook domeinkennis eigen moeten maken. En dat is niet altijd even makkelijk. Maar troost je met de gedachte dat geen enkele van je 30 collega's al ervaring had op dit vlak voordat ze bij ons kwamen werken. Met 'brains' alleen kom je er echter niet, maar je komt wel in een 'warm' team. Je beschikt over de volgende kwaliteiten:

 • Je hebt HBO-niveau.
 • Je hebt interesse en/ of kennis in C#, .NET Core, Angular (2+) en MSSQL.
 • ‘You take one for the team’. Je bent een echte teamspeler.
 • Het zijn de details waar jij oog voor hebt, niet alleen de grote lijnen.
 • Je bent gedreven, analytisch en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden we jou?

 • Uiteraard een afstudeervergoeding
 • Werken aan hét software platform voor de interieurbranche.
 • Een leuk en inspirerend team en de nodige dosis uitdaging.
 • Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze producten. Je krijgt daarom volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Conditietraining met poolbiljart en tafelvoetbal tussen de middag.

Solliciteer op deze functie

We garanderen je in ieder geval een functie waar jij je als stagiair behoorlijk in kunt uitleven. Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze afstudeeropdracht. We laten ons graag verrassen, dus laat zien wat je in huis hebt. Je kunt je motivatiebrief en cv sturen naar ikwilwelwerken@sieval.com
... en wie weet tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

KUNNEN WIJ U HELPEN?

Neem contact op met ons Arrow right